Lage rug en bekkenklachten:

De therapeuten in deze praktijk hebben speciale nascholing gevolgd in het behandelen van lage rugpijn en bekkenpijn.

Pijn in de onderrug, heup- en bekkenklachten komen voor in alle leeftijden bij zowel mannen als (zwangere) vrouwen. Heb jij pijn in je lies, op je schaambeen, op de zijkanten van je bekken (heupen) of heel laag onderin je rug? Voel jij het zelfs tot in je bovenbeen, bil of knie? Dan kan dit duiden op een probleem in en rond jouw onderrug en/of bekken.

Slijtage
Slijtage aan de gewrichten zoals je heupen of de tussenwervelschijven in je rug, kan de pijn veroorzaken. De beste remedie is om je rug zo goed mogelijk te belasten en te bewegen. Onze therapeuten leren jou hoe je dit het beste kunt doen.

Overbelasting
Jouw klachten kunnen ook ontstaan door overbelasting van je gewrichten door overgewicht of door bepaalde (onverwachte) bewegingen zoals veel bukken, te zwaar tillen en vallen. In de praktijk krijg je tips en adviezen om gezond(er) te bewegen.

Onnodige spierspanning
Het onnodige aanspannen van je spieren in billen, buik of bekkenbodem kan ook pijn geven. Met gerichte oefeningen leer jij om je spieren te ontspannen, waardoor de klachten zullen afnemen.

Gezond bewegen kun je leren.

Afspraak maken? Doe het nu. Je hebt geen verwijsbrief van een arts nodig.